IQ Option 4.0 Handelsprogramvara

IQ Option:s programpaket har uppdaterats ordentligt. De är nu smidigare och ännu mer attraktiva. Alla gränssnittselement är baserade på WebGL, en teknik som visar komplex tredimensionell grafik precis i din webbläsare.

Användarvänlig programvara för en optimerad handelserfarenhet

Har du någonsin kämpat för att få plats med alla nio aktiehandelsdiagram på en och samma skärm? Vi har löst problemet genom att implementera Emscripten-tekniken i vår senaste handelsterminal som överför de komplexa koderna i stationära appar sömlöst till webbplatserna.
 
Den dramatiska förbättringen av användargränssnittet gör IQ Option-programvaran jämförbar med andra professionella stationära handelssystem. Du kan nu välja mellan dussintals diagramplatser och konfigurationer. Vår senaste uppgradering låter dig även förstora och förminska storleken på alla webbläsarfönster individuellt.
 

Visa två års citathistorik

Hur kan du analysera handelsanteckningar om du inte kan visa historiska data under den senaste dagen, veckan eller månaden? Noggrann citatanalys är nästan omöjlig utan nödvändig data och programvara, vilket är varför den senaste IQ Option-versionen ger dig mer information om aktier än någonsin förrut. Se historiska citat under de senaste två åren med den nyutvecklade appen. För första gången tillåter ett av de bästa handelsprogrammen dig att analysera citat och köpa aktier i samma fönster tack vare IQ Option:s nya handelsprogram.
 

Candlesticks visar nu aktiedata upp till en månad

Candlestickanalys är nu lättare och mer omfattande än någonsin. Perioden som används för att skapa candlesticks sträcker sig nu från fem sekunder till en månad - du väljer skalan som passar dina affärer bäst.
 

Teknisk tillgångsanalys har underlättats med nya indikatorer

IQ Option:s handelsterminal är nu mer professionell och lättare att analysera. Den senaste programvaran innehåller en rad nya och mer sofistikerade indikatorer, inklusive MACD, Parabolisk Sar, Stokastisk oscillator och Awesome oscillator. Det finns fler tekniska analysmöjligheter med IQ Option 4.0 än någonsin tidigare.
 
 
 

Fibonacci-linjer

Support och motståndslinjer är två av de mest populära analytiska verktygen som används av traders som handlar aktier. IQ Option 4.0 tar handelsanalys till nästa nivå med hjälp av Fibonacci-linjer. Denna funktion fastställer inte bara styrkan i en trend med noggrannhet, den visar också korrektionsnivåerna för aktier på ett tydligt och bestämt sätt.
 

Stolpdiagram

Det omdesignade stolpdiagrammet (histogrammet) förbättrar analysen avsevärt för långsiktiga trender. Stolpdiagrammen i IQ Option 4.0 tar upp mindre utrymme än linjära och områdesdiagram och ger samma information som candlesticks. Varje stolpe visar öppningspriset på den underliggande tillgången, slutkursen samt minsta och högsta nivåerna inom den angivna tidsperioden.
 

Snabb handelsprogramvara för Mac och Windows

IQ Option:s nya 4.0 programvara kan laddas ner och installeras på ditt skrivbord. Klienten för PC har optimerats för både Mac och Windows för sömlös drift. IQ Option använder också korsanvändning i plattformsarkitekturen med OpenGI-teknik - så att plattformens prestanda inte påverkas av datorns prestanda.
ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal