IQ Option demo-konto

Om du menar allvar med att tjäna pengar på aktier föreslår vi att du tar tid på dig att läsa mer om hur man använder ett gratis IQ Option demo-konto. Demo-kontot är riskfritt och innebär inte användning av riktiga medel. Varje IQ Option-kund har tillgång till ett påfyllbart $10 000 demo-konto.

Varför använda ett gratis demo-konto?

En av de enklaste metoderna för att handla aktier, råvaror och valutor är med aktier. Om din strategi och prognos är väl genomtänkt och ditt valda tillgångspris rör sig i rätt riktning.

Problem uppstår när en trader inte fattar goda beslut under en längre tid, vilket faktist är svårare än man kan tro. Det tar erfarenhet att bli framgångsrik.

Här på IQ Option känner vi till de flesta fallgroparna för nybörjare och erbjuder kunder en möjlighet att förbättra sina kunskaper innan de börjar handla på riktigt.

Företaget har även ett dedikerat expertteam för att försäkra att deras kunder har stödet de behöver när de använder sig av demo-kontot och har alla kunskaper och verktyg de behöver innan de tar sig in på den riktiga marknaden.

 

 

Aktier demo

Vårt gratis demo-konto fungerar precis som ett riktigt konto, vilket ger nybörjare chansen att prova på systemet i förväg. Det är väsentligt att traders bekantar sig med olika handelstekniker innan de investerar sina egna pengar.

En fördel med demo-kontot är chansen att prova på olika tekniska analysverktyg så som candlestick-diagram, Fibonacci-omvändning, pivot point-handel, osv. Genom att bekanta sig med olika tekniker och hemligheter och att inte behöva riskera något alls gör att inlärningsprocessen blir mer avslappnad. När man tränar på ett fullt funktionerande demo-konto medan man också kan jämföra handelsresultaten baserat på antingen fundamental eller teknisk analysstrategi får man imponerande resultat.

Är priserna verkliga?

Ja, alla priser som används på demo-kontot är exakt likadana som priserna för riktiga konton. I detta avseende finns det inga skillnader mellan att handla med ett demo-konto eller ett riktigt konto. Detta tillvägagångssätt hjälper nya traders att lära sig korrigera sina attityder och bli vana med affärsmetoderna, reglerna och lagarna som gäller för aktiehandel.

Öppna ett gratis demo-konto

IQ Option är ett professionellt mäklarföretag som förstår sig på det känslomässiga engagemanget som vissa traders upplever vid aktiehandel. Därför har vi gjort det möjligt för traders att prova på sina kunskaper och strategier med ett demo-konto när de vill och oavsett saldot på deras riktiga konto.

IQ Option har som policy en lägsta gräns på £10 för insättningar, vilket inte gäller demo-konto. Det senare kan användas både före och efter att man fyllt på det riktiga kontot. När man är redo att delta i riktig handel väljer många traders att fylla på sitt konto med ett minsta insättningsbelopp och sedan fylla på allt eftersom. Glöm inte att demo-kontot är ett viktigt steg att gå igenom om man är en nybörjare inom handel.

ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal