IQ Option:s PC-app är ett användbart handelsprogram som hjälper dig alltid att lätt komma åt systemet. Du behöver inte logga in på ditt konto på den officiella webbplatsen i webbläsaren - öppna bara fönstret med den här appen och börja handla. Det viktiga är att behandlingen för insättning och vid uttag av medel sker via den officiella webbplatsen för ökad säkerhet. Appen är skapad endast för handelsverksamhet, det vill säga att det är bara en terminal och din arbetsplattform. IQ Option-programmet är utformat för datorer som arbetar med operativsystem Windows, Windows 10 och liknande. Dessutom kan du hitta en fil för IQ Option:s nedladdning för bärbar dator. När du laddar ner huvudfilen med programmet måste du kontrollera att datan för nedladdning av IQ Option-programvaran för PC matchar start- och installationsfilerna.

 

 

Hur man laddar ner IQ Option

 

 Att ladda ner IQ Option för PC är gratis, allt från när du klickar på "Hämta" till handel. Vi ger dig detaljerade instruktioner för nedladdning av IQ Option för Windows:

 

  •  Först går du till IQ Option:s officiella webbplats. På huvudsidan i mitten av skärmen kommer du att se två knappar: "Handla i webbläsaren" och "Hämta IQ Option för Windows". Sedan klickar du på "Hämta", därefter påbörjas nedladdningen automatiskt och webbplatsen kommer att styra dig till instruktionssidan för ytterligare åtgärder. Du kan även använda direktlänkar för att ladda ner appen på ditt operativsystem. 
  • Efter nedladdningen har appen installerats. Öppna den nedladdade filen, klicka på "Nästa" och efter att du har valt installationsplatsen fortsätter du nedladdningen. 
  • När installationen är klar klickar du på "Slutför" och om du inte vill öppna plattformen kontrollerar du programstartaren. Snart kan du börja handla. För att göra det kör du den installerade appen och anger inloggningsuppgifterna. Nu kan du handla eller praktisera.

 

Appen för IQ Option-handelsplattformen är precis likadan som webbläsarversionen och du bör lära dig indikatorerna som finns här. Om din internetuppkoppling är långsam eller om din dator är seg bör du använda appen och bara stänga ner webbläsaren. IQ Option:s nedladdning för Windows 10 skiljer sig inte mycket från andra versioner av detta operativsystem. Du kan ladda ner appen på din laptop där det heller inte finns några större skillnader - allt beror på typen av ditt operativsystem. Du måste följa instruktionerna och alternativen som föreslås under installationsprocessen. IQ Option för PC är ett utmärkt sätt att snabbt logga in och handla så att du inte behöver slösa tid på att logga in på webbplatsen. App-ikonen hamnar på ditt skrivbord och därifrån kan du jobba när som helst.

ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal