Ladda ner IQ Option-appen

IQ Option är en avancerad app som gör att människor kan arbeta med flera olika handelsinstrument online. Det är väldigt viktigt att reagera snabbt på data och händelser i realtid när du handlar online, vilket är varför vi har utvecklat en app för alla populära operativsystem - inklusive Windows för PC, Mac OS, iOS och Android. Vi rekommenderar att alla traders laddar ner IQ Option-appen för att få ut det mesta möjliga av deras handel. Oroa dig inte om appen inte är tillgänglig för din enhet. Du fortfarande kan handla genom att använda vår webbplats. 

Välj din enhet för att ladda ner IQ Option-appen: 

Mobil

 

genomgång för IQ Option-appen för PC

Se den här videogenomgången för IQ Option för PC som täcker plattformens viktigaste funktioner.
 

För att börja använda plattformen, prova på att handla med vårt demo-konto. Om du känner att du behöver ytterligare träning efter att du har bytt till ett riktigt kontot kan du när som helst återgå till demo-kontot. 

 
IQ Option stationär plattform är en prisbelönt applikation med mycket beröm från både professionella traders och nybörjare. Men lite inte bara på vad vi säger - se själv den här kraftfulla handelsprogramvaran i action. 
 
Få 13 olika tekniska analysindikatorer som omfattar glidande medelvärden, MACD, Stokastisk, Alligator, Parabolisk SAR och lär dig att använda dem med hjälp av våra handledningsvideor. Visa upp till 9 diagram på din skärm samtidigt. Och njut av omedelbara uttag till kreditkort. 
 
IQ Option är en Europa-baserad mäklare som regleras av CySEC. Av säkerhetsskäl hålls mäklarfonder separat från våra kunders medel. Alla VIP-kunder får en personlig konto-manager som talar deras språk. 
 

IQ Option Mobilapp för iOS och Android

Kraftfull Android och iOS-baserad app låter våra traders hålla kontakten med sina konton vart de än är. 
 
Se den här korta videon för att lära dig mer om IQ Option-appen för iOS och Android.
 
ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal