En mäklare som strikt kontrolleras av EU och CySEC.

Den här globala online handelsplattformen erbjuder hjälpsamma supporttjänster som finns tillgängliga på 20 olika språk. Det är den billigaste online handelsplattformen någonsin med en första insättning på $10. Alla nya kunder har möjligheten att öppna ett gratis demo-konto. För att göra detta klickar du på knappen "Konto". Sedan anger du dina personuppgifter. Om du vill tjäna pengar på en gång klickar du bara på "Börja handla".

 


Att sätta in pengar för finansinstrumenten är snabbt och enkelt. De inkluderar marknadsindex, aktier, råvaror och valutahandel. Nya traders borde börja med att prova på valutahandel eftersom det är lätt att övervaka och tjäna pengar på.

På bilden nedan kan du se ett exempel på användning av USD och EUR.
För att välja optionens utgångsdatum, tiden för din marknadsplats (några sekunder - fem månader) du måste trycka på knappen EUR/USD . Tidsperioden beror vanligtvis på vad tradern vill åstadkomma och beloppet han/hon investerar. Valutaparet USD och EUR är till exempel lätt att handla eftersom dessa kurser är stabila och är lätta att övervaka. Därför bestämmer vi oss för en löptid på 5-60 minuter.

 


Om du dock valt USD och BTC föreslår vi att du väljer 15 minuter eftersom priserna för ovannämnda valutor utsätts för kontinuerliga förändringar.

För att välja utgångsdatum, tiden för din marknadsplats (några sekunder -fem månader) måste du klicka på knappen EUR/USD. Tidsperioden beror vanligtvis på vad tradern vill åstadkomma och beloppet han/hon investerar. Valutaparet USD och EUR är till exempel lätt att handla eftersom dessa kurser är stabila och är lätta att övervaka. Därför bestämmer vi oss för en löptid på 5-60 minuter.

Om du dock valt USD och BTC föreslår vi att du väljer 15 minuter eftersom priserna för ovannämnda valutor utsätts för kontinuerliga förändringar.

 

 

ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal