Börja vägen till framgång och börja köpa Bitcoin med IQ Option idag

I vår moderna världen är det mycket viktigt att hålla sig uppdaterad och känna rytmen i den nya tekniken som hela tiden utvecklas.

Bitcoin är ett bra exempel där många ägare har blivit miljonärer med minimal investering i Bitcoin Sverige. Under en period år 2009 kostade ett mynt bara några få cent, men idag kan du buy bitcoin för minst 9 000 dollar! Men sucka ej över priserna, du har fortfarande möjligheten att dra nytta av denna populära kryptovaluta. Idag har så gott som varje svensk användare tillgång till internet och kan börja handla när som helst och var som helst. Du behöver bara välja en plattform av hög kvalitet och med flera fördelar. Svaret här är IQ Option.

Ledarprincipen

Enligt info från 2019 överskred transaktionsbeloppet för IQ Option med 350 miljoner dollar.

Detta är en indikator för en riktig ledare! Plattformen i sig är ett ungt företag och tjänsten registrerades på ön Saint Vincent och Grenadinerna först 2013. 

Idag är användarna mer än 40 miljoner.

Enkla regler vinner den svåra kampen inom ledarskap och är nyckeln till framgång: "Plattformens kunder måste vara skyddade, de måste vara nöjda och de måste kunna tjäna pengar på ett ärligt sätt." 

En noggrann fokusering på funktionalitet, säkerhet och ergonomi har gjort det möjligt och skapat ett gott rykte bland handlare.

Bli en Bitcoin handlare med hjälp av ledande mäklare
Bli en Bitcoin handlare med hjälp av ledande mäklare

Varje IQ Option-användare förblir nöjd

Svenska Bitcoin-handlare kan välja bland massor av tillgängliga tjänster idag och det finns dussintals olika plattformar över hela internet. 

Men det är alltid rätt beslut att välja IQ Option som partner. 

Detta företag erbjuder alltid mer än sina konkurrenter!

Rykte

Det finns många positiva recensioner av webbplatsen över hela internet och i forum kan du dessutom läsa verifierade åsikter från riktiga kunder som kan berätta om företagets styrkor. Idag är över 40 miljoner kunder registrerade på IQ Option.

Bedrägeriskydd

Ingen vill bli offer för varken bedrägeri eller cyberkriminalitet och därför ger IQ Option-tjänsten en hög grad av skydd för sina kunder. 

För största möjliga säkerhet används modernt SSL 3.0-protokoll med komplex dynamisk 256-bitars kod. 

Det här nätet är nästan omöjligt att knäcka och en hacker får inte tillgång till dina uppgifter (personlig information, transaktionsinformation, PIN-nummer, etc.). Vi rekommenderar också att du läser dokumentet "Allmänna villkor" och "Sekretesspolicy" för mer information (länk längst ner på webbplatsen.

Laglighet

Att bryta lagen är så klart inte tillåtet för någon. IQ Option har alla nödvändiga licenser och verkar officiellt under den internationella tillsynsmyndigheten samt betalar skatter. Därför kommer både din handel och din vinst stå på rätt sida av lagen.

Bekväm registrering

Varje svensk person kan ta det första steget mot ekonomisk framgång med endast 10 dollar på sitt konto. Registreringen är öppen för alla över 18 år och är helt gratis. Du behöver bara surfa in på den  officiella webbplatsen och spendera några minuter med att fylla i personuppgifter samt bekräfta villkoren.

Bekvämt användande

Företagets officiella sida utvecklades av professionella designers och programmerare. Optimalt utvecklade funktioner hjälper dig att snabbt hitta rätt och börja använda plattformen, även för de användare som inte har en stark datakapacitet. Dessutom har sidan flera språkversioner vilket gör handeln så bekväm som möjligt.

Flera hundra tillgångar

Ja, en svensk Bitcoin trader får tillgång till ett stort urval. Klienten kan välja det verktyg som denne gillade mest och har sedan till sitt förfogande både populära valutor, valutapar, kryptovalutor (inklusive köpa bitcoin), lager, råvaror, ädelmetaller, etc. Du kan tjäna pengar i det område som du får mest information om.

Stor vinst

Många professionella användare från Sverige har gjort binära optioner till sin största inkomstkälla. Detta möjliggjordes tack vare hög lönsamhet för varje transaktion och snabb behandling över lag.

Mobilapp

Handel är nu tillgängligt var du än befinner dig tack vare en högkvalitativ mobilapp. 

Programmet kan laddas ner gratis och fungerar med alla moderna telefoner eller surfplattor (iOS och Android). 

God optimering och stabil drift gör det möjligt att tillhandahålla en utmärkt anslutning, även med en dålig uppkoppling, vilket gör handeln så bekväm som möjligt.

Demokonto

Detta alternativet finns tillgängligt för alla kunder. Efter aktivering av ett demokonto krediteras 10 000 virtuella dollar till handlarens konto. Dessa pengar används sedan för att slutföra transaktioner på IQ Option och med detta tillvägagångssätt kan du prova på olika strategier och välja det bästa alternativet, utan att riskera att förlora riktiga pengar.

Enkel insättning

De mest moderna, pålitliga och bekväma betalningssystemen står till den svenska användarens förfogande. 

IQ Option samarbetar med stora banksystem såsom Visa, MasterCard, Maestro, e-plånböcker PayPal, Skrill, Neteller, WebMoney och Blockchain/CoinBase. 

Minsta insättning är $10 och pengarna krediteras till kontot på några minuter. Användaren behöver inte betala någon provision.

Verifiering för utbetalning

Verifieringen är en försiktighetsåtgärd som eliminerar risken för att en bedragare skulle få ut vinsten och inte klienten. Vid ett uttag av pengar måste användaren först gå igenom en verifiering. 

Först kommer de begära kopior av dokument (pass eller körkort) och skicka till säkerhetsansvariga. Därefter kommer företagets personal utför en analys inom 36 timmar. 

På så vis kan sedan vinster endast betalas ut till verifierade konton med ett bekräftat för- och efternamn.

24 timmar arbete

IQ Option är öppen dygnet runt till skillnad från de stora börserna (Tokyo, New York, London). Undantaget är Forex exchange, som är öppet från måndag 00:00 till fredag ​​24:00. Tack vare detta schema kan en svensk bitcoin trader tjäna på Bitcoin-handel när som helst, även efter normal arbetstid

Tävlingar

Ett unikt IQ Option erbjudande som gör att du kan tävla med riktiga handlare. Varje deltagare köper en startbiljett för $4-20 och får en insättning på 1000 virtuella dollar. Uppgiften sen är att tjäna den största vinsten under den angivna perioden. Prispotten för sådana turneringar kan uppgå till hela 20 000 dollar, så här finns det en chans att tjäna stora pengar med minimal investering i Bitcoin. Dessutom finns det även gratis turneringar med en bra prispott!

Det stora urvalet av inställningar

Handel behöver inte bara vara effektivt, utan kan också vara väldigt bekvämt tack vare IQ Option. Varje användare har möjlighet att lägga till signaler och indikatorer efter individuella behov.

Premiumkonto

Detta är ett annat intressant erbjudande för IQ Option-kunder. Ägaren till ett premiumkonto får fler möjligheter som att till exempel delta i premiumturneringar, få hjälp av en personlig chef, få ta del av transaktionsförsäkringar, ökade vinstandelar, samt prioritering i kö för att betala ut vinst. En premiumanvändare från Sverige får alltid mer!

Informationssektion

Via en speciell sektion på iqoption.com webbplats kommer du att informeras om de senaste handelsnyheterna. Den svenska klienten kan klicka på länken längst ner på webbplatsen och få tillgång till all viktig information. Här kan du läsa tips och sanna historier om och från professionella användare samt få en analys av populära strategier och annan användbar information. Att hålla sig uppdaterad med framgångar är mottot för IQ Options kunder!

Bitcoin Sverige med IQ Option är din väg till frihet
Bitcoin Sverige med IQ Option är din väg till frihet

Bitcoin F.A.Q.

Vad är Bitcoin?

Bitcoin är den första och mest populära kryptovalutan som skapades redan 2009 av en grupp utvecklare från Japan. Detta är en kryptovaluta som fungerar genom så kallad mining, och transaktioner med BTC sker på peer-to-peer-basis (direkt överföring av medel från en användare till en annan, utan deltagande av tredje parter och tillsynsmyndigheter i form av banker, staten, etc.).

Bitcoin kryptovaluta körs med blockchain-teknik med en SHA-256-hashfunktion som i grund och botten skiljer den från all tidigare skapade elektroniska valutor och betalningssystem. Bitcoin-priset i blockchain (BTC) är inte bundet till några fysiska tillgångar eller "officiella" fiatvalutor. Priset för ett BTC-digitalmynt regleras endast av utbud och efterfrågan på marknaden, liknande guldvärdet.

I början av 2009 kostade ett bitcoin flera cent, men redan 2012 steg priset till 20 000 dollar! En så stor ökning i efterfrågan på ett enda bitcoin berodde på alla de fördelar som Bitcoin ger:

• Brist på kontroll. Miljontals datorer tillverkar bitcoins via mining och ingen har möjlighet att diktera sina villkor till kryptovalutans ägare eller påverka bitcoinpriset.

• Lätt att använda. Det tar cirka 5 minuter att skapa en bitcoin-plånbok som sedan är redo för omedelbar användning. Kravlöst och gratis. Dessutom tar en transaktion från Storbritannien till USA några minuter, inte dagar (som med vanliga banköverföringar).

• Anonymitet och öppenhet. En bitcoin-plånbok är helt anonym och samtidigt helt transparent. Hela transaktionshistoriken lagras i nätverket.

• Säkra transaktioner. Transaktioner kan inte annulleras, frysas, återkallas eller avbryts om inte användaren har en speciell unik nyckel för varje mynt.

Kryptovaluta uppkommer helt enkelt genom ansträngningar från de kunder som använder den och delar datakraft för att bearbeta alla transaktioner. Bitcoin har inget centrum eller enhet för transaktionsbehandlingar, utan användarna tar på sig den uppgiften. Genom processen får de en strikt definierad mängd bitcoins och totalt kan upp till 3600 valutaenheter visas per dag.

Du kan köpa din första kryptovaluta på flera olika sätt (med undantag för mining):

• Köpa Bitcoin via handel med kryptovaluta. Det erbjuder en bra kurs, men transaktionstiden kan vara lång.

• Blockchain. Ett speciellt program med ett behagligt gränssnitt och en bra kurs.

Vanligtvis kommer en valuta som inte stöds av traditionella resurser och som kan reproducera sig själv att avskrivas direkt.

För att förhindra detta har en konstgjord begränsning skapats som förhindrar att antalet Bitcoins i världen blir mer än 21 miljoner. Alla dessa miljoner är finansiella transaktioner i nätverket och hittills har 14 miljoner brytits ut. På grund av den ständiga komplikationen av algoritmen kommer den senaste Bitcoin att utfärdas 2140.

IQ Option erbjuder användare från Sverige ett stort antal möjligheter att tjäna på krytptovaluta och få ta del av bitcoin-vinsten.

• Valutamarknaden, en internationell valutaväxling där användaren tjänar på spekulation. Grundprincipen här är att förutsäga situationen och bestämma myntvärdets lägsta punkt. I detta läge måste du buy Bitcoin och sälja det till en högre hastighet.

• Binära val. Detta alternativ har högre vinstmarginal men erbjuder större risker. Här finns det många strategier (Call / Put, Touch / No-Touch, In / Out, Spread, Turbo-optioner, Digital-optioner) som den svenska handlaren kan använda för att uppnå framgång.

Den första faktorn här är att svensk lag erkänner Bitcoin som laglig valuta och detta innebär att mynten kan användas för att betala för varor, tjänster samt handel med vinst. Den andra faktorn är att IQ Option har alla nödvändiga licenser och har lagligt verksamhet i Sverige. Därför kan varje klient tjäna mycket pengar med hjälp av IQ Option, utan rädsla för att kränka landets lagar.

ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal