Återförsäljare har alltid ett behov av en särskild handelsapp. Det finns inte bara appar som hjälper att hitta en pålitlig transaktion utan även sociala nätverk, nyhetsbrev och till och med kompletta mobilappar med vilka nya återförsäljare kan investera och marknadsföra.

 

 

Idag finns det så klart många appar och analytiker utför ofta sina egna undersökningar och gör listor på bästa aktiehandelsappar. Men i den här granskningen ska vi berätta om IQ Option-appen. 

IQ Option är den bästa källan för marknadsföring. Teknikerna skapade plattformen från scratch. Steg-för-steg skapade de en riktigt populär och lönsam plattform för återförsäljare att tjäna mycket pengar på. Plattformens framgångar och popularitet har inspirerat andra återförsäljare och serviceförsäljare. Källan ger sina användare de bästa villkoren för handel, pålitligt stöd, en unik och innovativ webbplatsplattform och en app för mobiler och datorer. Följande villkor (minst $10 delbetalning, $1 lägsta pris och gratis demo-konto) gör att alla kan delta i marknadsföring. Appen har samma egenskaper som plattformens webbplats. På grund av detta ger plattformen alla en chans att tjäna pengar överallt: hemma, i parker, på caféer, osv. Denna recension ger information om var man kan ladda ner appen gratis. 

 Man behöver inte vara en registrerad användare på plattformen för att ladda ner appen. Appen är mindre än 12MB. Därför kan den snabbt laddas ner. 

 

 

Installation 

För att kunna installera appen måste den nedladdade filen öppnas. 

Efter att du gjort det klickar du på "Nästa" och bestämmer plats på appens destination.

Efter att du utfört dessa steg ber plattformen användaren att logga in. 

Om du redan har registrerat dig för ett IQ Option-konto behöver du bara ange dina uppgifter för att logga in på webben. Men om du inte har gjort det måste du fylla i ett enkelt formulär.

 

Egenskaper

För insättningar och uttag kan du använda olika källor, inklusive bankkort, WebMoney, Skrill, Neteller, osv. Alla återförsäljare, oavsett hur erfaren du är, har rätt till gratis videoinstruktioner för att lära sig om marknadsföring. Appen har även denna funktion. 

Appens funktioner ger dig även chansen att sätta in och ta ut pengar i framtiden. Efter auktoriseringsprocessen kommer appen att be dig göra en första investering. För detta kan du godkänna eller avböja. Du kan även investera pengar i ett demo-konto. Det finns tillgängligt efter att du klickar på inventarievärdet eller demo-kontot. 

 

Slutsats

Det är lättare att använda appen för handel än att handla i webbläsaren eftersom den ger återförsäljare fler möjligheter. Appen är också snabbare. Därför minskar skillnaderna i resultaten. Ladda ner och installera appen nu. 

 

 

ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal