IQ Option är en valfri mäklare som har funnits på världens finansmarknad i närmare 3 år. Detta är en bekväm och populär plattform bland många traders så systemet utvecklas kontinuerligt med nya funktioner. Ingen kan lära sig allt. Traders som är mer erfarna hittar intressanta artiklar eller IQ Option-tricks och är glada att kunna dela med sig av informationen med nykomlingar på handelsplattformen. 
 
IQ Option erbjuder många olika tips och tricks om hur man handlar på webbplatsen men det finns även andra tips - hur man blir en trader och vad behöver man veta.
 
  • Var beredd på riskerna 

Den här sortens arbete medför risker. Du måste sätta in medel men var också beredd på förlusterna. Välj och godkänn beloppet som du är villig att förlora. 
 
  • Mer tålamod 

Många traders har inte optionshandel som sin huvudinkomst. De tar sig in i systemet, kanske inte ens är där i en hel dag, får inga stora vinster och slutar med det här jobbet. Lär dig att planera dina affärer så kommer du att få uppleva ditt permanenta favoritjobb med en bra inkomstnivå. 
 
  • Disciplin 

Detta betyder att du behöver lära dig att kontrollera dina känslor. Risker, transaktioner, förluster - detta kan leda till impulsivt beteende. I detta tillstånd räknar en person på sina instinkter och känslor snarare än på sunt förnuft och logik. 
 
  • Tryck på knappen 

Många traders påbörjar en affär men är sedan rädda att trycka på knappen. Det är rädslan för att göra något fel och förlora ditt insättningsbelopp. Disciplin och kontroll kommer att hjälpa dig att fatta beslut och avsluta affären. 
 
  • Affärer med små insatser 

Specialister rekommenderar att inte använda stora summor på en enskild transaktion. Ta från 3 till 10% av ditt totala kapital och använd det till varje affär. 
 
  • Följ strategin 

Handel - det handlar inte om tur eller spel, det är en särskild kunskap. Det finns inget behov av att gissa, här måste du använda strategin och tillämpa den på affären. 
 
Det finns andra IQ Option handelstips som hjälper dig att handla och inte vara rädd för att gå med förlust. Dessa IQ Option-tips används av erfarna traders och mäklardeltagare som använder erfarenheterna i sina affärer. Det finns tips för turneringen så att traders kan dra nytta av andra användares erfarenheter. Mäklarsystemet har många nyanser som redan har öppnats för erfarna traders. Alla nybörjare bör läsa igenom informationen för att göra sig redo för avancerade och lönsamma transaktioner.
ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal