IQ Option erbjuder sina användare ett enkelt gränssnitt så att ytterligare information, reklam och banners inte avskräcker traders från att arbeta på börsen. För att börja använda tjänsterna på systemet måste traders registrera sig och aktivera sina konton på plattformen. För detta behöver man inga större datorkunskaper - öppna bara formuläret och ange dina personuppgifter i fälten som visas. Du hittar lätt knappen "Registrera dig". Systemet kräver inte mycket - du behöver bara ange för- och efternamn samt en aktiv e-postadress. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en aktiveringslänk att klicka på. Nu är ditt IQ Option-konto redo att användas och du kan börja handla. Om du är en nybörjare kan du prova på ett demo-konto för att lära dig handelplattformens alla funktioner.

 

 

Om du har gjort allt rätt är nu ditt konto aktivt och du kan börja jobba inom ditt personliga konto. Efter att du har bekräftat koden och aktiverat kontot går du till handledningssidan som förklarar hur man använder systemet. Detta är nödvändigt för traders att lära sig handelskunskaperna och kunna handla utan några problem. Om du väljer IQ Option:s provversion kommer inte att ha full tillgång till alla funktioner som finns tillgängliga på kontots standardversion.  Många experter föreslår ett demo-konto eftersom alla handelsplattformar har sina individuella egenskaper.

 

För att ange sina inloggningsuppgifter och öppna ett privatkonto kan en trader använda ett externt konto, till exempel ett socialt nätverk. Det här gör det väldigt bekvämt för du behöver inte ange några uppgifter (de finns redan i det externa kontot). När du loggar in kan du markera kryssrutan och uppgifterna fylls då i automatiskt från din dator eller mobila enhet. Webbplatsen är strukturerad så att en trader kan komma åt sin handelswebbplats genom krav från en tredje part. Om du vill använda ett externt konto ska du se till att uppgifterna stämmer (ditt för- och efternamn). Många nya traders undrar vilka uppgifter de ska använda för att registrera sig på IQ Option. Bara riktiga! Denna handelsplattform är ett seriöst system där du endast kan registrera dig med riktiga uppgifter. Det är nödvändigt för att kunna bekräfta din identitet och visa samt fylla på ditt konto.

ENKEL OCH PÅLITLIG
UTTAG AV PENGAR
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Webmoney
PayPal